© WHITEROK LTD - REG. OFFICE 6 CHEQUERS ROAD, BASINGSTOKE, RG217PU

T E S T   V A L L E Y   G O L F   C L U B

Whiterok were appointed to design an extension to the Clubhouse and conversion of the existing residential annex to form a function space.

The extension at the side of the building forms a large lounge/bar. The extension benefits from bi-fold sliding doors providing access to a new terrace and providing views over the 18th green. Feature glazing to the gable and rooflights provides high levels of natural daylight.  Most successful is the feature corner window that connects the new room and the golf course, providing uninterupted views over the practice green, 1st + 10th tees.

 

Whiterok secured planning permission, building control approval and tendered the project to contractors. Whiterok also provided contract administration services while the project was under construction.

Build by www.benhand.co.uk